Help een zaaier te zaaien.

Sponsor een voorganger.

Pedro Hooi is nu ruim zes jaar actief op de Dominicaanse Republiek. Hij is voorganger van een gemeente, heeft de leiding over zeven kinderkerken, Is hoofd geestelijke verzorging van de gevangenissen, evangeliseert in de weide omtrek, geeft onderwijs in de gevangenisen en zorgt voor mensen in nood. Pedro heeft geen vast inkomen en het is dan ook heel moeilijk om dit werk te blijven doen. Met € 450,- per maand kunnen we Pedro helpen

Word sponsor van een zaaier!

Help deze voorganger en evangelist in de Dominicaanse Republiek een bestaan op te bouwen, door maandelijks bij te dragen in zijn levensonderhoud.

Een weldoener is een zegen en wordt daarvoor rijk beloond en iemand die zijn gaven over anderen uitgiet, zal van het goede worden voorzien. Spreuken 11:25

Giften kunnen worden overgemaakt O.V.V. Sponsor een voorganger op het rekening nummer van Stichting Dienstbaar Reknr. NL61 INGB 0006233985 – BIC/Swift INGBNL 2A.  

Giften zijn aftrekbaar voor de belasting

Familie Hooi

Gratis doneren aan adopteer een voorganger.

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via adopteereenvoorganger.doelshop.nl doet, kun je gratis doneren aan ons doel zonder dat het je iets extra’s kost!

Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp,

Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk in de webshop zelf. Doordat je dit via onze pagina doet geef je een gratis donatie aan ons doel.

Hoe werkt dit?

Je kunt dit doen door op Doelshop.nl “Adopteer een voorganger” te kiezen of door via https://adopteereenvoorganger.doelshop.nl/info te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en gratis aan ons doel.

Je kunt ook op het logo drukken.

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om dit via de knop van SponsorKliks te doen. Je komt dan uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar er gaat een commissie naar Stichting Dienstbaar. Je sponsort dus gratis! 
 
Door op bovenstaand logo te klikken kunt je bestellen bij zeer populaire webshops. Snel, Safe en Simpel dus bestel en je steunt dit zendingswerk. Alvast bedankt voor uw steun aan ons.