Ondersteun huiskerken

Op de Dominicaanse Republiek komen veel Christenen samen in huiskerken. Deze kerkjes worden veelal gesticht door een lokale zendeling, die in een plaats een zendingspost begint.

Aanvankelijk komen de gelovigen bijeen in kleine huiskamers of in de buitenlucht onder een afdak. Als er meer mensen de bijeenkomsten gaan bezoeken ontstaat er behoefte aan een grote en betere ruimte voor het kerkje. Daarom wordt vaak gezocht naar een grotere ruimte of nieuw gebouwd zodat het huiskerkje daar gevestigd kan worden.

Voor Nederlandse begrippen zijn de bedragen die gemoeid zijn voor de aankoop van een stuk grond om een huiskerkje op te bouwen of een bestaande bouw betrekkelijk laag. Echter voor een kleine huisgemeente op de Dominicaanse Republiek zijn dit aanzienlijke bedragen, die men vaak zelf niet kan opbrengen.

Help je mee de lokale kerk te steunen met het sponsoren van een nieuw gebouw? 

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om dit via de knop van SponsorKliks te doen. Je komt dan uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar er gaat een commissie naar Stichting Dienstbaar. Je sponsort dus gratis! 
 
Door op bovenstaand logo te klikken kunt je bestellen bij zeer populaire webshops. Snel, Safe en Simpel dus bestel en je steunt dit zendingswerk. Alvast bedankt voor uw steun aan ons.