Hulp aan arme gezinnen

Op de Dominicaanse Republiek is het voor veel mensen niet mogelijk om zelf in voldoende mate te voorzien in hun onderhoud. 48 % van de bevolking leeft onder de armoede grens. Dit geldt met name voor de zwakkeren in samenleving, die niet op ‘straat’ wat bij kunnen verdienen, zoals gezinnen met jonge kinderen of met de zorg voor een gehandicapte zoon of dochter, maar ook de (alleenwonende) ouderen.

Samen met plaatselijke kerkjes wil Stichting Dienstbaar deze kwetsbare groepen in de samenleving helpen onder andere door voedsel pakkette, maaltijdverstrekking, kleding en/of hulpmiddelen. in de voedselpakketten zitten levensbehoeften voor de eerste levens behoefte zodat de mensen ook niet afhankelijk worden hier van. De maaltijdverstrekking voor ouderen wordt georganiseerd in samen werking met lokale kerkjes.

Om hulpgoederen, zoals kleding en hulpmiddelen, naar de Dominicaanse Republiek te brengen is een moeilijke en kostbare zaak. De hulp die de Stichting Dienstbaar op deze wijze kan bieden is beperkt en afhankelijk van jou ondersteuning. De mensen zien er naar uit en het is zeer welkom.

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om dit via de knop van SponsorKliks te doen. Je komt dan uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar er gaat een commissie naar Stichting Dienstbaar. Je sponsort dus gratis! 
 
Door op bovenstaand logo te klikken kunt je bestellen bij zeer populaire webshops. Snel, Safe en Simpel dus bestel en je steunt dit zendingswerk. Alvast bedankt voor uw steun aan ons.