Huisreiniging

Het kan gebeuren dat je in huis een negatieve sfeer of een aanwezigheid ervaart die je niet kunt verklaren. Er kunnen geesten (entiteiten) zijn die je lastig vallen.

Geesten manifesteren zich vaak ’s nachts bij half waken of in de slaap, bijv. door nachtmerries. Ook kunnen er rare dingen in huis gebeuren zoals klopgeluiden, voorwerpen die bewegen, onverklaarbare lichtverschijningen, geuren enz. Het kan zijn dat geesten je lichamelijk proberen aan te vallen.

Vooral kinderen zijn hier gevoelig voor en kunnen daardoor ‘s nachts niet slapen, huilen urenlang of zijn bang. Ze kunnen dingen (spoken) zien en worden vaak niet serieus genomen.

Het kan zijn dat vorige bewoners geesten hebben opgeroepen of met duistere praktijken bezig geweest zijn. Ook kan het veroorzaakt worden door voorwerpen die je in huis hebt.

Zo werd ik gevraagd een huis te reinigen waar veel onrust was. Ik werd bij voorwerpen bepaald. Er bleken rituele offers in kruiken verborgen, waar zij zich niet bewust van waren. Zij hadden deze spullen met mystieke krachten ooit uit Indonesie meegenomen. Nadat de kruiken verwijderd waren en het huis gereinigd was keerde de rust terug.

Wanneer je hierin iets herkent kun je mij inschakelen om door gebed in Jezus naam je huis te reinigen.

Je kunt een consult aanvragen via het contactformulier.>>>

Al onze diensten bieden wij aan op basis van vrijwillige bijdragen zodat het voor iedereen toegankelijk blijft. Jezus zei: “Om niet hebben jullie het ontvangen, deel het uit om niet” (Matteüs 10:8). Wij stellen het op prijs wanneer je ons financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen.