Zending.

Met “Global Missions”  willen we zendelingen en zendingsprojecten ondersteunen, het evangelie verspreiden en nieuwe projecten starten.

We maken ook zendingsreizen naar verschillende landen zoals Dominicaanse Republiek en Curaçao, waar we het evangelie brengen en zendelingen en zendingsprojecten ondersteunen met middelen, praktische hulp en onderwijs. In de planning staan ook India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh en Haïti.

Deze zendingsreizen zijn opengesteld voor een ieder die een serieuze relatie met de Here Jezus heeft en er naar verlangt Zijn liefde uit te delen. Heb je het verlangen om God te dienen, wil je proeven van wat zendingswerk inhoudt en zou je wonderen en tekenen mee willen maken? Dan is hier je kans om mee te gaan. Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen. Contactformulier.>>>>

Wij stellen het op prijs wanneer u ons financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen.

Giften kun je overmaken via rekeningnummer NL61 INGB 0006233985 , t.n.v. Stchting Dienstbaar.

De volgende projecten hebben we gedaan, ondersteunen en/of begeleiden we met Global Missions:

Curaçao

Evangelisatie, prediking, coaching, workshops, trainingen, gevangenis bediening, organiseren van conferenties, kinderkerk en praktische hulp aan armen.

Dominicaanse Republiek

kinderkerk, prediking, evangelisatie, organiseren van conferenties, trainingen, seminars, gevangenis bediening, workshops voor de lokale leiders en praktische hulp aan armen.

Venezuela

Evangelisatiecampagnes, gevangenis bediening.

Colombia

Evangelisatiecampagnes, gevangenis bediening.

Nederland & België

Evangelisatieacties, predeking, genezingsdiensten, workshops, trainingen, coaching en counseling. Zie website.

China en Hongkong

Evangelisatie en bijbel projecten voor de vervolgde christenen.

Diverse landen

Bijbelproject: bijbels voor gedetineerden en we willen voorzien in bijbels voor voorgangers en zendelingen in landen waar ze vaak geen bijbel hebben zoals B.V. India.