Bijeenkomsten bij je thuis

Zegen- en genezingsbijeenkomst; praktisch onderwijs vanuit je eigen huis Jezus is vanuit de hemel naar ons toegekomen. Hij gaf zijn leven voor ons. Toen Hij op aarde was zocht Hij de mens op in zijn nood en bracht liefde, licht en leven, genezing, troost, genade en onderwijs. Gewoon in alle eenvoud, op straat en bij de mensen thuis. Ik kom graag naar je toe!

God heeft het op mijn hart gelegd om bijeenkomsten te houden bij mensen thuis in een huiselijke sfeer. Ik wil graag naar je toe komen om in je eigen huis de zegeningen van Jezus uit te delen en zijn kracht en genezing te brengen naar de mensen waar jij om geeft. Je vrienden, familie, buren, collega’s enz.

Ik zal een korte, inspirerende boodschap brengen en daarna praktisch onderwijs geven waardoor je meer in je  bestemming zal gaan komen.

We gaan Gods liefde en kracht uitdelen door mensen te zegenen, voor zieken te bidden en te wandelen in de gaven de Heilige Geest. Ik geloof dat God met Zijn kracht zal neerdalen en dat mensen een bijzondere ontmoeting met Hem zullen hebben. Ik heb dat vele malen zien gebeuren tijdens huislijke bijeenkomsten.

Enkele voorbeelden van thema’s die we kunnen behandelen zijn: zegen, genezing, Heilige Geest, Activeer je geestelijke zintuigen, wandelen in de gaven van de Heilige Geest, profetie, intimiteit met God en getuigenissen over de machtige werken die God nu doet.

Voorwaarden

Verlang jij er ook naar dat jouw huis een plaats zal zijn van waaruit mensen geraakt worden door Gods liefde en kracht? Kun je wat mensen bij elkaar brengen en zorgen voor koffie, thee en iets lekkers ?

Nodig mij dan uit.

Ik zie er naar uit om samen met jou Gods liefde uit te dragen.

Je kunt mij uitnodigen via het contactformulier.>>>>

Al onze diensten bieden wij aan op basis van vrijwillige bijdragen zodat het voor iedereen toegankelijk blijft. Jezus zei: “Om niet hebben jullie het ontvangen, deel het uit om niet” (Matteüs 10:8). Wij stellen het op prijs wanneer je ons financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen.